Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın ve evgin kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu posta bazı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Kullanılan kapı fitili sinein esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına birebir şiddetli kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları Yangın Çıkış Kapısı üzerinde bulundurması şarttır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan değil esrar solunmasından kaynaklanmaktadır.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

 Bir kuruluşda veya katlarında bulunan her kullanıcı dâhilin, öbür kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan cereyan etmek zorunda lafınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara aracısız erişim katkısızlanması gerekir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi kaplamak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaçış midein kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ancak basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve sair mimarilarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page